Ad #1283
Published on 08-26-2015
Pogledajte sve oglase od Natasha5
  • Klima
  • Upotreba kuhinje
  • Terasa
  • Internet
  • Parking
  • Apartmanski

Opis

U srcu Boke Kotorske (Crna Gora) nalazi se turistička oaza Krašići na samoj obali mora, sa plažom, marinom, ribarskim seocetom i predivnim uvalama koje su raj za avanturiste i kupače.

Krašići su malo primorsko mesto koje se proteže 3 km duž obale, poznato po kristalno cistoj vodi, prelepim plažama (šljunkovita, molovi, stene) i divnim pogledom na zaliv. U samom mestu postoji mali broj kafića i restorana tako da gosti mogu uzivati u tišini, mirisu Jadrana i lepotama zaliva. Veliki ribarski mol do kojeg vodi put kroz ribarsko selo, prelepo je mesto za šetnju i večerni zalazak sunca. Što se tiče mladih koji očekuju nešto više od šetnje obalom, u Krašićima se nalazi na daleko poznat plažni bar ZANZIBAR. Ovaj bar već 15 godina neguje kvalitetnu muziku, (Rock i Pop) kao i opuštenu atmosferu koja prija mladima. Večernji program ovog kafića je jako bogat, mali koncerti rock sastava su stalna pojava.

U našoj ponudi imamo 5 apartmana za izdavanje. Svaki apartman ima po 4 kreveta, jedan bračni i krevet na sprat. Svi apartmani imaju svoj, poseban ulaz, parking mesto (garažu), svoju terasu sa predivnim pogledom na more, kompletno opremljenu kuhinju, svoje kupatilo. Svaki apartman ima klimu, internet, svoj TV i vodu 24h. Apartmani su novi, izuzetno cisti i uredni! Kuća se nalazi se u mirnoj ulici, koja je od plaze udaljena 120 m. Nudimo Vam udobnost, miran boravak i gostoprimstvo. UŽIVAJTE U DIVNOM I ČAROBNOM POGLEDU NA ZALIV!

Informacija