Ad #1368
Published on 06-18-2015
Pogledajte sve oglase od Bosanac Zoran

Kontakt

Bosanac Zoran
0038269766821
85340
Herceg Novi
  • Klima
  • Upotreba kuhinje
  • Terasa
  • Internet
  • Apartmanski

Opis

http://www.gdenamore.com/sr/crna-gora/meljine/apartmani-obala-meljine-o3178
Meljine je prvo primorsko mjesto na koje nailazite ako dolazite iz pravca Trebinja-Republika Srpska. Naši apartmani se nalaze na samoj obali mora u centru Meljina na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Uz samu obalu od Meljina do Herceg-Novog i Igala proteže se prelijepo šetalište.Za pola sata iz Meljina šetajući stižete do gradske luke u Herceg-Novom i nastavljate dalje sve do Igala i Konfina-granice sa Hrvatskom. Cjelim putem ređaju se prelijepi pogledi na zaliv i gradsku rivijeru. Plaže u Meljinama su pješčane i spadaju u najljepše u Boki Kotorskoj.Glavna pješčana plaža nalazi se samo 20m od naših apartmana. U neposrednoj blizini mjesta nalazi se čuveni manastir Savina-spomenik prve kategorije okružen prelijepom Savinskom dubravom sa pješačkom stazom. Mjesto je izuzetno dobro snabdjeveno sa većim brojem samoposluga, restorana i kafića sa odličnom raznovrsnom ponudom, sa mogućnošću pansionske ishrane. U neposrednoj blizini se nalazi dječje igralište za najmlađe, igraona, pošta, bolnica, košarkaški i boćarski tereni, odlično je organizovan lokalni i međugradski saobraćaj.
Svi apartmani imaju zaseban ulaz,klimatizovani su,imaju mini-kuhinju,kupatilo, satelitski TV i Wireless Internet. Gostima se nudi i druženje na zajedničkoj terasi sa mogućnošću korišćenja roštilja.Posebno povoljne cjene za dolazak u maju, junu i septembru (kada nema velikih vrućina, gužvi i buke). Obezbjeđeno je stalno vodosnabdjevanje.
Vršimo usluge prijave boravka, transfere, rent-a-car, organizujemo ekskurzije , vožnje barkom po želji i ribolovne ture.
Želimo vam prijatan odmor!

Informacija