Ad #1421
Published on 07-05-2015
Pogledajte sve oglase od Apartmani Sošić Sutomore

Kontakt

  • Klima
  • Upotreba kuhinje
  • Terasa
  • Internet
  • Parking
  • Apartmanski

Opis

Sutomore se nalazi u opštini Bar na obali Jadranskog mora. Ovaj turistički centar na Mediteranu je odlično povezan sa svim gradovima u Crnoj Gori i zbog toga je u ljetnoj turističkoj sezoni jedno od najposjećenijih mjesta za odmor.

Apartmani Sošić se nalaze u naselju Djuricine vode,pored Zagradja.Glavna Sutomorska plaza je udaljena oko 900 m a na oko 500 m nalazi se poznata plaza Maljevik.


Maljevik je za mnoge jedna od najljepsih plaza u Sutomoru. Sakrivena u gustoj borovoj sumi od guzve koja vlada u centru Sutomora opustice sve one koji borave na njoj. Predivan zaliv sa kristalno cistom vodom je cesto mjesto boravka i raznih jedrilica koje dopunjuju ionako prelijep prizor.

Apartmani Sošić vam nude 2 manja apartmana sa francuskim lezajem plus jedan krevet,ormarom,kupatilom,mini kuhinjicom sa manjim stolom i stolicama.Oba apartmana imaju zaseban ulaz.

U ponudi takodje imamo i 3 jednosobna stana kvadrature od 40-50 m2 sa zajednickim ulazom.Sva tri stana su klimatizovana,opremljena sa novim namjestajem i imaju dnevnu sobu,spavacu sobu,kuhinjicu, kupatilo i terasu.
Parking je obezbijedjen.
Takodje postoji mogucnost prevoza od autobuske i zeljeznicke stanice do apartmana.
Cijene smjestaja se krecu od 15 do 50 eura zavisno od vremenskog perioda i apartmana .

Za sve informacije mozete nas kontaktirati putem maila apartmani.sosic@mail.com ili na telefon +382 67 805 326

OCEKUJEMO VASU POSJETU!

Informacija